Leivoin taas kerran sitruunamuffinseja nämä on ihan mun lemppareita ja maistuu miehellekin, joka ei yleensä niin makeista piittaa!

Taikinaan lisäsin vähän valkosuklaata rouheena mehevyyttä antamaan. Meheviä tulikin! Jos ei kauheasti välitä kirpeän sitruunaisesta mausta niin valkosuklaa pehmensi huomattavasti kirpeyttä.

Osaan muffinseista laitoin keskelle ronja-toffeen. Toffeesta tuli ihana maku muffinsiin, mutta se ei sulaessaan käyttäynyt ihan toivomallani tavalla. Toffeesta suurin osa painui muffinsin pohjalle köntiksi. Tämä toimisi varmasti taikinan seassa pieninä paloina tai sitten voi kokeilla ronjan korvaamista esim. omarilla.

Ja ohje näihin ihanuuksiin löytyy täältä... http://pricilla.vuodatus.net/blog/1647247

Tein taikinan muuten ohjeen mukaan, mutta laitoin 1 1/2sitruunaa, koska jätin sitruunatäytteen ja kuorrutteen pois. (Ja meillä tosiaan tykätään siitä kirpakasta sitruunan maustaHymy)