Narsissi sopii mainiosti koristeeksi pääsiäiseen tai keväiseen juhlapöytään ja se on kaikenlisäksi helppo muovailla marsipaanista

Tässä muutama kuva tekovaiheesta.

Eli ensin otetaan esim. liljamuottia apuna käyttäen kaulitusta valkoisesta tai keltaisesta marsipaanista kukka. Sen jälkeen muotoillaan ja leikataan veitsellä tai leikkurilla terälehdet lyhyemmiksi ja hieman pyöreämmiksi.

Sitten raidoitetaan kukan terälehdet käyttäen simpukka työkalua tai hammastikkua.

Keltaisesta marsipaanista kaulitaan ohut suikale ja toinen reuna "raavitaan" epätasaiseksi. Liimaa vettä tai elintarvikeliimaa apuna käyttäen keltainen keskusta tötteröksi.

Kukat saa kuivatettua muotoonsa hyvin esim. ikean kukkajääpalamuotissa. Muista käyttää tarpeeksi tomusokeria, jottei kukka jää kuivuessaan kiinni alustaan.