Tässä olisi taas ihan puhdas harjoitustekele. Lähdin tekemään sacher-kakkua, kunnes totesin, että joku musta aukko oli taas imaissut taloussuklaani (tai sitten yksinkertaisesti unohdin sitä ostaa:) No ei muuta ku suunnitelmat uusiksi. Kaapin pohjalta löytyi useampi suklaarasia, joista kaikista oli viety "kermat päältä". Täytyihän niille inhokeillekin jotain käyttöä keksiä, joten ujutin ne tähän kakkuun kinuskin muodossa.
Kakkupohja on tehty kahdesta munasta sydänvuokaan ja leikattu kahteen kerrokseen. Siis yksi täyttöväli.
Pohja on kostutettu omenamehulla ja sivelty vadelmamarmeladilla. Täytteenä vaniljanmakuinen kerma vadelmilla. Päälle keitin kinuskin johon lisäsin valkosuklaata ja ylijäämä konvehdit.
Ja kakkuhan toimi taas pursotusharjoitteluna...
Kokeilin ensimmäistä kertaa ruusutyllaa ja vähän täytyy vielä harjoitella, jotta noita voisi ruusuiksi kutsua;)
Myös sivut pursottelin samalla tyllalla
Ja sitten pääsi kokeiluun koripunos
Pienten maistajaisten jälkeen voin todeta että konvehdit toimivat oikein mainiosti kinuskissa!
Kommentit