Pitipä kokeilla tuota jo aiemmin tekemääni toffee-baileysmoussea uudemman kerran, että sai kirjoitettua ohjeenkin ylös Meinasin ensin tästä tekaista hyydykekakun irtoppohjavuokaan, mutta kun rupesin niin myöhään moussea väsäämään (vieraiden tuloon oli muutama tunti), niin ajattelin, että varmemmin nämä pienet leivokset ehtivät hyytyä. Lisäksi minun on jo pitkään pitänyt kokeilla tuota suklaapäällysteen tekemistä. Aiemmin olen suklaalla päällystänyt vain jäätelökakun!

Tämä ruusuleivos on tehty silikonivuokaan, josta saa kuusi ruusuleivosta. Joskus aikoinaan olen lidlistä tuon ostanut ja se on kyllä todella kätevä suklaapäällysteen kanssa! Leivos irtosi todella hyvin ja ehjänä, vaikka päällä onkin vain yksi kerros suklaata...

Nämä silikoni-muffinssivuokiin täytetyt leivokset taas olikin paljon hankalampia irrottaa. Parista leivoksesta suklaa lohkesi ikävästi ja ehjänä saaduissa oli kyllä iso ja pitkää pinnaa vaativa työ!