Sarjassamme taas mitä rumimpia kakkujaNolostunut 

Tein miehen työkaverille kiitoskakkua ja päätin tehdä keväisen vihreän kakun ja vaihtelun vuoksi kokonaan marsipaanipäällysteisen. Noh, sata asiaa meni pieleen koristelussa (ihan varppina viimonen kerta ku lasten aikana leivon!).

Vatkasin kreemin kosteussuluksi kakun päälle, värjäsin ja kaulasin marsipaanin ja laitoin oikein hienosti ryppyjä välttäen kakun päälle. Tässä vaiheessa kaikki oli vielä ok.

Sitten laitoin kakun hetkeksi kylmään ja rupesin pyörittelemään "herneitä" koristeeksi. (Joo en nyt ihan tarkoituksella tehnyt hernekopioita, mutta näin kävi)... 

Noooh, sen jälkeen herneet kakun reunalle...hhhmmm, näyttääpäs kakku kostealta... ja voi helv... takana on jo repeämäkin! No fiksuna likkana rupean pyörittelemään ympyröitä jotta saahaan repeämä piiloon. Siinä vaiheessa kun repeämä on piilossa alkaa lautaselle kertymään ylimääräistä nestettä. No länttään vielä äkkiä ison rusetin reunaan, josko se imisi ylimääräisen nesteen pois (Tässä vaiheessa kakku näytti sammakon vihreältä hatulta, joka on koristeltu rusetein ja herneinYllättynyt). Ei muuta ku kakku takasin kylmään.

Puolentoista tunnin päästä menen jääkaapille katsomaan kakkua. Ei voi olla totta!!! Lautanen on täynnä vihreää valuvaa mössöä ja kakusta on mystisesti kadonnut melkein kaikki marsipaani!!!Huuto Ja on viisi minuuttia miehen tuloon...kerma vatkaantuu kenwoodissa ja kaalin kakun päältä marsipaaneja pois. Saan kuin saankin siirrettyä kakun puhtaalle lautaselle ja ei muuta kun läimimään kermavaahtoa päälle. Mies tulee keittiöön ja katsoo suu auki vallitsevaa kaaosta ja paniikissa olevaa vaimoaan.

Toivottavasti kakun maku sentään korvasi onnettoman ulkonäön!!!

Tällainen kakku oli hattua muistuttavassa vaiheessa

1240153051_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja lopputuloksesta en siinä paniikissa saanut edes kuvaa, mutta jokainen voi kuvitella mielessään tämän kakun päällystettynä runsaalla kermavaahdolla