Tällaisia kakkuja tällä kertaa. Sisällä kaikissa yhdessä välissä mustikkamoussea ja toisessa kermavaahto+mustikkahillo.
Kakku 1
Tuohon kakun keskelle oli vielä tarkoitus laittaa kultaiset marsipaaninumerot, mutta itse en niitä viitsinyt asettaa kun kakut noudettiin jo edellisenä päivänä. Nuo ruusut sivelin suklaalla, joten ne kestivät kosteutta lössähtämättä.
Yleensä käytän suklaapursotuksiin brunbergin tummaa suklaata, mutta tällä kkertaa kaapista löytyi vain pandan levy. On kyllä viimeinen kerta kun sitä spritsauksiin ja pursotuksiin käytän, se kun ei meinannut millään jähmettyä edes jääkaapissa
Kakku 2
Tämän kakun päälle piti laittaa vielä ennen tarjoilua aiemmassa postauksessa olleita punaisia pikkukukkasia
Kakku 3
Ja tähän myös reunalle niitä pieniä punaisia kukkia...
On muuten hassua kuinka paljon vaikeampaa on tehdä tällainen tasainen ja yksinkertainen kakku kuin runsas pursoteltu!
Kommentit