Sain juuri mustaherukoita ja olihan niistä jotain kivaa leivottava heti. Jostain syystä en ole ikinä tehnyt uunissa paistettavaa juustokkakkua, joten nyt päätin sellaisen tehdä.

Pohjaksi paistoin mutakakkumaisen brownie-pohjan ja sain mukavasti ujutettua siihen kaikki vanhat suklaan jämätNauru Päälle sekoitin mustaherukkaa, tuorejuustoa, munia, sokeria ja ranskankermaa.

Kuva on otettu vastapaistetusta palasta, joten on vielä vähän valuvaista tuo juuto-päällinen. Kakun tulisikin seisoa jääkaapissa yön yli tai vähintään 4h, jotta maku ja rakenne olisi parhaimmillaan! 

1250864504_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämä oli todella hyvää kakkua! Mielestäni mustaherukka ja täyteläinen suklaa sopivat upeasti yhteen. Koko kakku hävisi yhdessä vilauksessa parempiin suihinNolostunut