Sain juuri mustaherukoita ja olihan niistä jotain kivaa leivottava heti. Jostain syystä en ole ikinä tehnyt uunissa paistettavaa juustokkakkua, joten nyt päätin sellaisen tehdä.
Pohjaksi paistoin mutakakkumaisen brownie-pohjan ja sain mukavasti ujutettua siihen kaikki vanhat suklaan jämät Päälle sekoitin mustaherukkaa, tuorejuustoa, munia, sokeria ja ranskankermaa.
Kuva on otettu vastapaistetusta palasta, joten on vielä vähän valuvaista tuo juuto-päällinen. Kakun tulisikin seisoa jääkaapissa yön yli tai vähintään 4h, jotta maku ja rakenne olisi parhaimmillaan!
Tämä oli todella hyvää kakkua! Mielestäni mustaherukka ja täyteläinen suklaa sopivat upeasti yhteen. Koko kakku hävisi yhdessä vilauksessa parempiin suihin
Kommentit