Viime viikonloppuna tuli herkuteltua aivan taivaallisella suklaakakulla ja oli aivan pakko tehdä oma versio kyseisestä herkusta. Tästä tuli tooodella suklainen, eikä kyllä rasvassa tai sokerissakaan ole säästelty.
Mausta ei nyt vielä ole kommentoitavaa, kun laitoin kakun pakkaseen...mitä nyt vähän täytettä maistoin, niin aikas herkulliselta tuntui
Sisällä kakussa on kahdessa kerroksessa tuota samaa suklaalevitettä kuin päälläkin. Ja lisäsin toiseen kerrokseen myös tuoreita kirsikoita. (Mielestäni yksi maailman herkullisimpia yhdistelmiä -suklaa ja makeat kirsikat-) Niin ja itse kakku on tumma ja melkoisen tukeva kakkupohja, jossa on mm. kermaviiliä ja reilusti kaakaojauhetta.
Heh...kakun päällä oleva mantelirouhekeko esittää nallea. Meinasin, että josko kakku säilyisi pari viikkoa tytön synttäreille, mutta VOI olla, että jos saan ennen sitä hyvän syyn kakun sulattaa, niin se on menoa
Kommentit