Alkuviikosta kokeilin tällaista kakkuohjetta, jonka löysin Kyökkipiika Katilta. Kakku oli tooosi helppo ja nopea tehdä, eikä tarvinut edes vatkailla mitään. Mausta en osaa vielä sanoa (selviää viikonloppuna), mutta ainakin paistaessa tuoksu oli aivan järjettömän herkullinenKieli ulkona

1245922869_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Jogurttikakku;

5dl         vehnäjauhoja

3dl         sokeria

1tl          soodaa

1tl          vaniljasokeria

3dl         jogurttia (itse laitoin mustikkaa)

2            munaa

200g      sulatettua voita

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää vuoroin jogurttia ja vuoroin voita. Lisää lopuksi munat ja sekoita hyvin.

Voitele ja jauhota kakkuvuoka (omani oli 2-litrainen ja olisi mahtunut pienempäänkin).

Paista kakkua 150-175- asteessa 45-60min. Kakku kannattaa paistaa miedolla lämmöllä ja vaikka vähän pidempään, niin tulee tasaisempi lopputulos (kakku ei repeile tai reunat tummu liikaa). Lämpöä voi sitten loppuakohden hiukan lisätä, jos tarve vaatii.