Tänä aamuna lähti Helsinkiin asti tällainen muumikakku. Sain tilaajalta kuvan kakusta, jollainen miellytti heitä ja sen pohjalta tein sitten oman versioni. Sisällä 6munan kakussa on tavallinen setti mansikkahilloa ja kermaa. Päällä sipaisu marenkivoikreemiä ja koristeet marsipaania, sekä sokerimassaa. Tämä on muuten ensimmäinen muumikakkuni ja olipas kiva tehdä taas jotakin erilaista!

Kuvat on taas jostain syystä tosi huonoja. Luulenpa että ihana, 6-vuotta vanha kamerani alkaa vedellä viimeisiään, kun ei oikein meinaa enää tarkentaa ja valittaa koko ajan paristojen loppumistakin

Kukkiin ja tekstiin käytin dr. oetkerin valmiita sokeritahnoja. Jäljestä huomaa, että olisi kannattanut kyllä itse se pikeeri tehdä! Kirjoittaminen oli lähestulkoon mahdotonta vaikka kuinka lämmittelin tuubia! Seuraavaksi kokeiluun pääsee saman valmistajan suklaa koristelutuubit, jotka kaapissa odottavat käyttöä. Ainakin pikaisesti verrattuna, tuntuivat olevan hieman juoksevampaa tavaraa, joten ehkä niillä voisi tekstiäkin kirjoittaa?!