Kuva ei tee nyt ollenkaan oikeutta tälle kakulle. Tuli meinaan aika ruma tuosta kuorrutuksesta kun minä hölmö yritin laittaa sitä jäisen kakun päälle. No kuorrushan jähmettyi saman tien, eikä levittynytkään siististi.

Kakku on jokseenkin samalla ohjeella tehty kuin aiempikin suklaakakku täällä http://pricilla.vuodatus.net/blog/2009890/suklaakakku/. Tällä kertaa halusin kuitenkin vähän keventää kakkua ja laitoinkin sisälle appelsiinisen tuorejuustotäytteen suklaaganachen sijaan. Antoi kivasti lisämakua tuo appelsiini ja kakku oli selvästi kevyemmän makuinen, eikä niin tunkkainen, kuin suklaakakut monesti tuppaavat olemaan. (ei silti, sairaan hyvää oli se pelkkä suklaaversiokinKieli ulkona)

1246782699_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Valkosuklaapursotukset vähän kärsi ahtaasta kuvustaNolostunut